decembrie 14, 2012

Monster High sau Cum se infiltreaza Satana in mintile copiilor

Recent mi-a atras atentia o fotografie ce reprezenta lista de dorinte/cadouri de Craciun a unei eleve . Printre bombonele, ipad si role zaresc scris: monsterhigh draculaura. Curioasa din fire deschid motorul de cautare , nu mai auzisem niciodata de brand-ul cu pricina, iar cuvintele pareau a-mi sugera cam ceea ce urma sa vad : o adunatura de asa zise liceene palide ori inverzite, cu suruburi in gat, zgariate sau peticite, cu imbracaminte gothica si colti sub buza superioara, prea mult ocultism, elemente satanice, papusi vodoo (!)  si vampirism. Locatia : liceul monstrilor, o cladire cu sigla draguta sub forma de craniu, unde ''elevii'' nu sunt deloc atenti la ore, sporovaiesc intre ei si isi bat joc de profesor .Si pentru ca raul sa fie complet o serie de articole de papetarie, imbracaminte sau alte accesorii se gasesc pretutindeni in marile magazine. Daca candva era considerat negativ a avea model papusa Barbie, acum fetitele doresc a se asemana cu Frankie Stein sau Clawdeen fata varcolac. (vezi video aici)
    Aceste forme moderate si aparent nevatamatoare ale ocultismului, 'aceste uraciuni,  au devenit atat de banale incat le permitem sa intre in casele noastre, le achizitionam cu sume deloc mici si le inmanam copiilor nostri cu un pret mult prea mare. Dumnezeu ni i-a dat  sa ii crestem pentru El, sa le insuflam tot ce este frumos si pur, sa ii tinem aproape de Cer, este doar datoria noastra sa ii educam in alegerile pe care le fac, in dreptul jucariilor, cartilor, jocurilor, desenelor sau filmelor pe care le urmaresc. Fiindca contrariul, va fi cantarit si masurat, la judecata finala lui Dumnezeu. 
Si fiindca asa spune Sfanta Scriptura....

Levitic 19:31 „Să nu vă duceţi la ceice cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sînt Domnul, Dumnezeul vostru". 

Deuteronom 18:10-12 „Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descîntător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urîciune înaintea Domnului;''

 Lev.20:27; cf. Ex.22:18.„Daca un om sau o femeie cheama duhul unui mort, sau se indeletniceste cu ghicirea, sa fie dati la moarte; sa-i ucideti cu pietre'' 

Apocalipsa 21:8 „ Dar cît despre fricoşi, necredincioşi, scîrboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua".

....Departati-va de toate acestea, spune Dumnezeu
Feriti-va de tot ceea ce pare rau.
Castigati dragostea si aprecierea Domnului.
Indemnati-va copiii sa faca alegeri bune, care sa il onoreze pe Dumnezeu. 
Pazeste-te – ceea ce poate parea a fi doar o distractie nevinovata.

  (Citeste povestea unui baiat -  aici)

PhotobucketUn comentariu:

ana spunea...

trist ...am vazut fetite cu ghiozdane asa, iar pe net sunt sute de mii de vizionari la video/