mai 31, 2012

{Lista Desene Animate Online- pro}

O insistenta ici, o insistenta colo si am adunat cateva desene intr-o lista pe care (sa zicem) o recomand in totalitate. Desenele sunt placute, educative, non-violente asadar vor fi urmarite cu rost. M-as intinde cu vorba, dar e tarziu si lista vorbeste de la sine. Le gasiti online, click pe titluri + vizionare placuta :)O maimutica foarte curioasa il urmareste pe barbatul cu palaria galbena pana in oras, iar aici ajunge sa cucereasca imimile multor oameni.
O prietenie frumoasa intre cativa dinozauri din specii diferite. Adevarate aventuri!

În Busytown, misterele sunt peste tot şi la fel sunt şi Huckle Cat, Lowly Worm, Sally Cat, Hilda Hippo, Pig Will şi Pig Won’t. Urmăriţii aventurile acestor prieteni în timp ce merg prin Busytown pentru a rezolva misterele.

                                 Franklin si prietenii saiO poveste frumoasa intre o testoasa si vecinii ei. Un serial despre prietenie si bunatate.

                                     George cel mic (George Shrinks)


Datorită dimensiunii mici a lui George, chiar și activitățile de zi cu zi, precum treburile casnice sau joaca pe afara, devin niște aventuri dramatice.


                    Corduroy


O prietenie stransa intre o fetita si un ursulet de plus care...vorbeste :)
                          Salvatorii

Sfaturi pentru copii in situatii de  urgenta (incendii,cutremure, inec). Recomandat baietilor si nu numai. :)                          Cartea Cartilor

Binecunoscutul serial cu povestiri biblice. L-am urmarit si noi, il urmaresc si ei, copiii nostri. :)                               Winnie Ursuletul (serial)

 Cine nu a auzit de nastrusnicul Winnie the Pooh si de ceilalti prieteni inediti? :) O serie de ''mistere'' dezlegate de echipa de ''supercopoi''

 


                                    Dora descopera lumea

 Doar cateva episoade dublate in romana. Il recomand copilasilor mai mici si fetitelor (nu a prezentat mare interes pentru baietii nostri).

                             Iepurasii Clopotel

Unul dintre favoritele noastre. Familia Clopotel formata din 5 iepurasi si 2 adulti trece prin aventuri care cu siguranta vor capta atentia.
                            Trambitel si Murdarici
 

Doi porcusori calatoresc prin lumea larga, descopera civilizatii si noi locuri. Educativ si  interesant :)Daca mai aveti recomandari (cu siguranta) continuam lista

2 comentarii:

Anonim spunea...

multumim

Ana spunea...

Va recomand si o lista (bogata) de povesti romanesti :http://jocuridincopilarie.ro/diverse/povesti-pentru-copii/povesti-romanesti/