decembrie 06, 2011

{ Craft de Craciun - Idei }

Am gasit niste materiale ce merita descarcate! O cartica de colorat, si o activitate cu personaje si alte accesorii necesare pentru a crea scene de tip flanelograf pe o plansa,(atat in varianta alb-negru cat si color).

le descarcati gratuit de aici (fisierele sunt in format pdf, asadar trebuie sa aveti instalat Adobe)

o mostra:







Omuletul de zapada - mobil !


Sunt dragalasi tare, nu-i asa? :) Atentie: pe fiecare pagina aveti acelasi om de zapada fata-verso, lipindu-i creati acelasi omulet fata-spate. Introduceti inainte sa ii lipiti, o ata pe mijloc pe care sa o fixati cu o fasie de scotch. apoi cu grija lipiti complet ambele parti. In aceasta faza sunt gata sa ii agatati: pe partea superioara a geamului, pe tavanul clasei/camerei, atasati de un norisor facut manual dintr-o coala alba cartonata etc.



CRAFT STAND-UP - NASTEREA DOMNULUI ISUS

Am fost norocoasa sa gasesc cel mai dragut craft stand-up cu tema Nasterii Domnului Isus. Mai stiam unele din anii anteriori, google mi-a mai scos in fata ochilor si altele, dar acesta ramane triumfator ca number one :)
Urmati instructiunile, observati ca unele personaje se taie langa gat, altele nu, unele se indoaie, pasii sunt simpli! Atentie cum impaturiti ieslea.

Pentru varianta alb-negru click AICI.




Doua imagini ajutatoare:

www.kidpremiership.com

Omuletul de zapada din farfurie de unica folosinta - din Hartie

1 farfurie alba
1 bucatica de panglica sau o fasie decupata dintr-o hartie de cadouri
hartie colorata pentru nasuc, palarie si alte elemente de decor
Desenati de mana accesoriile iar gurita o puteti face din punctulete create de varful unei carioci de culoare inchisa.

8 comentarii:

carmen spunea...

dar unde gasesti atatea chestii dragute? eu zilnic ma uit la blog sa vad daca mai pui ceva

simona spunea...

minunat! totul

Anonim spunea...

Draga mea Doriana ,
Minunate postari . Ca si Carmen , si eu ma uit zilnic pe blogul tau ca sa vad ce postari mai ai . Esti o super mamica si iti doresc sa ai in continuare timp si rabdare ca sa ne ajuti in continuare . DUMNEZEU sa te aiba in paza pe tine si familia ta . MULTUMESC din suflet pentru ajutorul tau . Pot spune ca eu sunt cea care a profitat cel mai mult de munca ta fara a-ti da nimic in schimb . Cu mult drag , Liana

M, E + D spunea...

Draga Carmen, la randul meu ZILNIC ma gandesc ca azi sigur voi mai adauga cate ceva, am materiale pregatite, dar timpul inca este dusmanul meu :( si uite asa mai trece inca o zi...

M, E + D spunea...

ma bucur ca iti sunt de folos, sunt sute de accesari la postarile de iarna, asadar sunt de folos multora, Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine! Si nu, rabdarea nu ma va parasi si voi posta in continuare :)

Simona spunea...

Superbe!Multumesc din suflet!Chiar aveam nevoie!:)

Anonim spunea...

Buna, as dori sa descarc si eu "Stand up Nasterea Lui Isus" in varianta alb-negru si nu mi se deschide pag, il mai pot gasi in alta parte?

M, E + D spunea...

se pare ca varianta fara culori nu mai exista, au scos-o de pe site...
imi pare rau :(